CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Yeni Lisans, Vize ve Transfer Talimatı

Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Yönetmeliği 14.12.2019 tarihli ve 30978 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş ve Yönetmelik gereğince de Federasyonumuzca Sporcu lisans, vize ve transfer talimatı yeniden hazırlanarak web sitemizde yayınlanmıştır.

Haber tarihi: 14 August 2020 Friday
Bu Haberi Paylaşın

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tüm federasyonlarda E-Lisans sistemine girmiştir.

Bununla birlikte yeni Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Yönetmeliğimiz 14.12.2019 tarihli ve 30978 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş ve Yönetmelik gereğince de Federasyonumuzca Sporcu lisans, vize ve transfer talimatı yeniden hazırlanarak web sitemizde yayınlanmıştır.

Söz konusu Yönetmelik hükümlerine göre; Federasyonlara ait olan sporcu lisans işlemleri bundan böyle İl Müdürlükleri tarafından, Bakanlık bilişim sistemi üzerinden yürütülecektir.

Sporcularımız vize işlemleri için bulundukları ilin Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine başvurarak işlemlerini yaptırabileceklerdir.

https://www.bilardo.gov.tr/talimatlar linkinden istenilen belgelere ulaşılması mümkündür.

Kadın ve öğrenci sporcularımız lisans ve vize işlemleri ödemesinden muaf olup, diğer sporcularımız ise yıllık 50,00 Tl. ücreti Federasyonumuzun TR 440003200000000067195491 İBAN numarasına yatırarak dekontunu istenilen diğer evraklar ile birlikte İl Müdürlüğüne ibraz etmeleri gerekmektedir.

Bilardo sporumuzda sezon 1 Ocak-31 Aralık tarihleri arasındadır. Bu nedenle 1 Ocak 2021 itibariyle yeni lisans çıkarak, vize yaptıracak ya da transfer işlemlerini gerçekleştirecek tüm sporcularımız yeni talimatlara göre işlemleri yapabileceklerdir.

Türkiye Bilardo Federasyonu