CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

YENİ DÖNEM PROMATCH ÇUHA HAKKINDA;

ProMatch; Türkiye Bilardo Federasyonu’nun tescilli markasıdır.

Haber tarihi: 15 October 2024 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

Geçtiğimiz yıllarda salonlarımızın daha ekonomik ve kaliteli bir çuhaya ulaşması, bunun yanında da bedeli çok daha yüksek olan ithal markalarla rekabet edebilmesi amacıyla bir yola çıktık.

Tüm Ar-Ge ve üretim masrafları üretici firma Derya Bilardo tarafından karşılanmak üzere geliştirilen çuhaya markamızı vermek suretiyle 4 yıllık bir anlaşma yaptık. Geçen bu 4 yıl içerisinde ilk ve öncü olarak kaliteli yerli çuha konusunda yol açan, sporumuza maddi manevi hizmetleri ve kattıkları değer için Derya Bilardo ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Türkiye Bilardo Federasyonu olarak ProMatch markasının kullanımı hakkındaki yaptığımız bu 4 yıllık resmi anlaşmamız 2024 yılı bitiminde sona ermektedir.

Federasyon olarak baktığımızda; son yıllarda yerli çuha üretimi olarak bir çok alternatif ve bu konu hakkında gelişmeler görmekteyiz.

Bu nedenle 2025 yılı ve sonrası için ProMatch marka kullanımı hakkında yeni bir resmi anlaşma yapmadan önce tüm teklifleri toplayıp değerlendirerek Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu olarak bir karar vermek istiyoruz.

Amacımız; gelişen teknolojiler karşısında hem kaliteli hem de salonlarımız için optimum seviyede ekonomik bir çuha ile tekrar bir anlaşma yaparak Türkiye Şampiyonalarında kullanacağımız çuhayı seçmektir.

Federasyonumuz; Fiyat/kalite/performans açısından en uygun çuhanın şampiyonalarımızda ve salonlarımızda kullanılabilmesi ve dolayısıyla en sağlıklı ve adil rekabet ortamında tüketiciye sunulabilmesi için sadece üzerine düşen görevini yerine getirmeye devam edecektir.

Bu nedenle;

Federasyonumuz ile işbirliği yapmak ve ProMatch markasının önümüzdeki 4 sene yeni üreticisi olmak isteyen tüm yerli çuha üreticilerimizi bu iş birliğine davet ediyoruz.

Türkiye Bilardo Federasyonu olarak bu konuda 5 kişiden oluşan bir komisyon kurulacak, gelen çuha numuneleri hem komisyonumuz, hem de değişik illerde seçilecek salonlar tarafından değerlendirilecektir. Fiyat/Performans oranı en yüksek ve en kabul gören yerli çuha önümüzdeki yıldan itibaren ProMatch markası altında Türkiye Şampiyonaları resmi çuhası olarak kullanılacaktır.

Özetle belirtmek gerekirse;

* Fiyat/ Performans oranı en yüksek olan çuha ile anlaşma yapılacaktır.
* Hızı, beneklenme/ yıpranma süresi ve teknik çıkışlar en önemli göstergeler olacaktır.
* Bir firma birkaç versiyon çuha ile şartname koşullarını yerine getirmesi durumunda tekliflerini  sunabilir.
* Piyasaya ve salonlara satışlar yine üretici tarafından yapılacak, fakat Federasyonun yıllık belirleyeceği artış oranlarının üstüne çıkılmayacak (Döviz artışı vs. göz önüne alınacak) ve tek fiyat politikası belirlenecektir.
* Tüm salonların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek kadar stoklu üretim yapılacaktır.

Teklif vermek isteyen üreticiler 20 Ekim 2024 tarihine kadar 10 adet örnek çuhayı (Zemin ve bant çuhası olarak) Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir.

Tarafımıza ulaşan farklı firmalara ait çuhalar, aynı anda hep birlikte 10 ayrı salona takılarak yıl sonuna kadar denenecek, salonlardan gelen geri dönüşler hassasiyetle değerlendirilecek, komisyonumuz tarafından Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu’na tüm bu değerlendirmeler rapor edilecek ve 2025 yılı itibarıyle kullanacak olduğumuz çuha konusunda yönetim kurulumuz tarafından karar verilecektir.
Bunun yanında gelen çuhaları salonlarına denemek isteyen salon sahiplerimizin Federasyonumuz ile irtibat kurmalarını bekliyoruz. 

Tüm Bilardo Camiamıza duyurulur.

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU