CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Usta Bilardocular Söke'de Buluştu..

28-29-30 Kasım tarihlerinde Türkiye Bilardo Federasyonu'nun özel turnuva programında yer alan Atatürk'ü Anma Bilardo Turnuvası, 56 sporcunun katılımı ile Söke'de gerçekleştirildi.

Haber tarihi: 02 December 2014 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

ŞAMPİYON ADNAN YÜKSEL

Birinci turda 30, ikinci turda 35, üçüncü tur ve sonrasında 40 sayı barajının olduğu müsabakalarda yarı finalde Aydın'ı temsil eden Ercan Atman ve Necdet Yalçın ile İstanbul’u temsil eden son 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu ünvanı bulunan Adnan Yüksel ve Can Çapak ile karşılaştılar. Yarı final müsabakalarında Adnan Yüksel Necdet Yalçın’ı 40-23, Can Çapak ise Ercan Atman’ı 40-21 ile geçerek finale yükseldi. 2 İstanbullu sporcunun final karşılamasında rakibine 40-38 üstünlük sağlayan Adnan Yüksel şampiyon olarak kupasını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın elinden aldı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, kupa töreninde yaptığı konuşmada, "Yüce Atatürk’ü anarken, bilardo heyecanını da Söke’de hep birlikte yaşadık. Bilardo zeka, teknik ve konsantrasyon gerektiren bir spor. Turnuvaya katılan sporcularımızı canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.


Turnuvaya ev sahipliği yapan Söke’de il dışından gelen sporcular, müsabakalar sonrası memnuniyetlerini dile getirerek bir dahaki turnuvalarda buluşmak üzere Söke’den ayrıldılar. 

Megapool Bilardo Salonu işletme sahibi Yasin ve Tuncay Çiçek kardeşler, “Misafirperverliğimizi ve bilardoya olan sevgimizi bir kez daha gösterme fırsatını bizlere sağlayan başta Söke Belediye Başkanı'mız Sayın Süleyman Toyran ve herkese teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

 

Haber Fotoğrafları