CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Uşak Bilardo Turnuvası Savaş Bulut'un

Uşak’ta, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen bilardocularının katıldığı bir turnuva Uşak Belediyesinin katkıları ile düzenlendi. Majör Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvanın finaline kadar ulaşmayı başaran iki isim, Savaş Bulut ve Mümin İsli mücadelesi kıyasıya bir çekişmeyle devam etse de kazanan Savaş Bulut oldu.

Haber tarihi: 01 June 2014 Sunday
Bu Haberi Paylaşın

Türkiye Bilardo Federasyonu Ersan Ercan'nın katıldığı turnuvada konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ta düzenlenen organizasyonda kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Uşak’ta farklı spor dallarının kentimize sevdirilmesi adına çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan birisi de bilardo sporudur. Bize turnuva ile ilgili teklif geldiğinde hiç düşünmeden onayladık. Üç gün süren bilardo şampiyonası dünya çapında şampiyonlar ile daha da lezzetlendi. Gelecek yıllarda dünya şampiyonası da yapmak istiypruz” dedi.

Başkan Cahan Marka Uşak vizyon ve misyonunu yeniden hatırlatarak, "Marka Uşak için çıktığımız yolda inanıyoruz ki sporda da marka olacağız. İlimizden başarılı sporcular ve takımların çıkmasının yanında spor turnuvaları düzenleyerek sporu seven bir gençlik ortaya çıkaracağız. Bu düşünceler ile kısa sürede sporda adından sıkça bahsettiren bir kent olacağız” ifadelerini kullandı.

Savaş Bulut’a ödülünü Başkan Nurullah Cahan takdim ederken, Mümin İsli’ye ise ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz sundu.

Haber Fotoğrafları