CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Tüzül Club'te şampiyon MURAT NACİ ÇOKLU...

Tüzül Club Handikaplı Üç Bant Bilardo Ligi'nde şampiyon MURAT NACİ ÇOKLU...

Haber tarihi: 26 February 2016 Friday
Bu Haberi Paylaşın

Tüzül Club Handikaplı Üç Bant Bilardo Ligi 86 sporcunun katılımıyla yaklaşık 1 yılda tamamlandı. Final turlarından Semih Saygıner, Adnan Yüksel, Murat Naci Çoklu ve Tayfun Taşdemir'inde fix oyuncu olarak katıldı.

Tüzül Club Handikaplı Üç Bant Bilardo Ligi www.bilardo.com.tr sponsorluğunda düzenlendi ve kısa zamanda Türkiye'nin en saygın turnuvalarından biri haline geldi ve canlı yayınla dünyanın önde gelen Türk Bilardocularının bu turnuvadaki maçları geniş kitlelere ulaştı.

Murat Naci Çoklu yarı finalde 37 el sayısında Tayfun Taşdemiri 75-65 yenerek finale yükseldi. Finalde ise güçlü rakibi Savaş Güngör'ü yenerek gelen Niso Kohen'i (37 Handikaplı) 30 el sayısı neticesinde 75-28 yenerek şampiyonluğa ulaşan isim oldu..

Kapanış ve ödül töreninde Tüzül Club adına turnuvanın organizasyonunu üslenen Murat Tüzül yapmış olduğu konuşmada Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Sn. Ersan Ercan'ın selamlarını tüm konuklara ve sporculara ilettikten sonra sponsorlara teşekkür edip dereceye giren sporcuların ödüllerini takdim ettirdi. Murat Naci oynadığı 6 karşılaşmada 450 sayıya 225 el sayısında ulaştı ve 2.000 genel ortalamayla turnuvayı tamamladı..