CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Tüzül Club Bilardo Ligi sona erdi

Geleneksel Tüzül Club Bilardo Liginde Semih SAYGINER Şampiyon oldu.

Haber tarihi: 23 March 2017 Thursday
Bu Haberi Paylaşın

Türkiye’nin en prestijli özel turnuvalarından biri olan Tüzül Club 3 Bant Handikaplı Bilardo Ligi, usta bilardocu Semih Saygıner’in şampiyonluğu ile son buldu.

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden kulüp oyuncularında Volkan Barut’un isminin verildiği 2017 Tüzül Club Handikaplı Ligi’nde, muhteşem bir final gecesi yaşandı. Semih Saygıner, Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu ve Murat Tüzül’ün yarı finale kalmayı başardığı organizasyonda, 1.975 genel ortalama ile turnuvayı tamamlayan Saygıner, evinde birinciliği kimseye kaptırmadı.

Yarı final karşılaşmasında Tayfun Taşdemir’i 80-63 (36) yenen Saygıner, finalde ise Murat Naci Çoklu’yu heyecanın bir an eksik olmadığı bir mücadele sonunda 80-73 (36) yenmeyi başardı.

S&T iletişim ve www.bilardo.tr’nin destekleriyle, yaklaşık 10 aydır devam eden Tüzül Club Ligi’nde toplam 86 sporcu mücadele etti. 

Hem işletme sahibi, hem turnuva 3.sü Murat Tüzül, ödül töreninde yaptığı konuşmada bir sonraki Ligi’nde duyurusunu yaptı.  Tüzül, konuşasında Volkan Barut’u da unutmadı.  “Sanatçılar alkışlarla selamlanır, alkışlarla uğurlanır. Volkan Barut yerinde rahat uyusun”  diyerek Barut için kocaman bir alkış istedi. Törenin sonunda şampiyon Semih Saygıner, ödülünü S&T iletişim sahibi Tuncay Ünüğdü ve www.bilardo.com.tr sahibi Mehmet Gören’in ellerinden aldı.

Usta oyuncu Saygıner’i kazanamış olduğu bu birincilikten ötürü kutlar başarılarının devamını dileriz.