CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Türkiye Şampiyonası 1. Etap sona erdi.

22 Şubat- 7 Mart tarihleri arasında Antalya'da tüm branşlarda düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonası 1. Etap müsabakaları sona erdi.

Haber tarihi: 09 March 2017 Thursday
Bu Haberi Paylaşın

2017 TÜRKİYE BİLARDO ŞAMPİYONASI 1.ETAP SONA ERDİ.

Bugün sona eren ve NTV SPOR'dan naklen yayınlanan final maçı sonunda Erkekler 3 Bant kategorisinde Savaş Bulut'u yenen Murat ÇELİK 1. Etap Şampiyonluğunu kazandı. Şampiyonada üçünçülüğü Semih Saygıner ve Savaş Güngör paylaştı.

3 Bant Kadınlar kategorisi finalinde Ayşegül Fendi’yi 30-22 yenen Gülşen Degener şampiyon oldu. Ayşegül Fendi ikinciliği elde ederken, Güzin Müjde Karakaşlı ve İpek Koşdere ise üçüncülüğü paylaştı.

3 bant gençler kategorisi finalinde Arda Güngör’ü 30-22 yenen Alperen Emin Cebeoğlu birinci oldu. Arda Güngör ikinciliği elde ederken, Batuhan Uludağ ve Muhammet Mustafa Kılıç ise üçüncülüğü paylaştı.

Artistik bilardo kategorisi finalinde ise Serdar Gümüş ve Barış Çin karşı karşıya geldi. Çin’i 34-26’lık skorla yenen Serdar Gümüş birinci, Barış Çin ikinci, Emrah Taç ve Mehmet Sezer ise üçüncü oldu.

Pool Bilardo Erkekler kategorisinde Sami Köylü ve Melih Dağaş arasında oynanan final müsabakasında gülen taraf Sami Köylü oldu. Rakibini 8-4 gibi üstün bir galibiyetle geçen Köylü şampiyon olmayı başardı. Melih Dağaş şampiyona ikinciliğini kazandı.

Erkekler kategorisinde Saki Kanatlar ve Erol Kayas üçüncülük kupasını kaldırdı

 Kadınlar kategorisinde  Eylül Kibaroğlu birinci oldu ve yine kürsünün zirvesini kimseye kaptırmadı.

Eylül Kibaroğlu' nun ardından ikinciliği İrem Öç ve üçüncülüğü Alara Özüer ve Aygen Berk kazandı.

U23 Gençler kategorisinde Şampiyon yine değişmedi ve Samet Değirmenci 1.lik kupasının sahibi oldu. İkinciliği Kaan Çenesiz, üçüncülüğü ise Mustafa Sami Aydınalp ve Yusuf Vardar paylaştılar.

U19 Gençler Kategorisinde şampiyon İstanbul' dan katılan Arda Baykara oldu. Bu kategoride ikinciliği İbrahim Vatansever, üçüncülüğü Baran Kemal Aktaş  aldı.

Yıldız erkekler Kategorisinde Şampiyon genç yetenek Serhat Kunduzcu olurken, ikinciliği Mutlu Oymak, üçüncülüğü  kupasını ise Efe Dere ve Seymen Özbaş kazandı.
 
Yıldız Kızlar Kategorisinde şampiyon Karaman' dan lisanslı sporcumuz Beyza Yavuz oldu. İkinciliği Nursel Okutan, üçüncülüğü ise Zeynep Beyza Ay ve Sümeyye Çankaya paylaştı.

Bilardo tarihinin şimdiye kadar düzenlenen en büyük ve en yüksek katılımlı şampiyonasına tüm kategorilerde
Toplam 1839 sporcu katıldı ve turnuva 14 gün boyunca devam etti.

Katılan tüm sporcularımıza, hakem arkadaşlarımıza, teknik kurulumuza, teknik ekibimize ve emeği geçen herkese  teşekkür ederiz.

Bir sonraki şampiyonada buluşmak dileğiyle..

Haber Fotoğrafları