CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

TÜRKİYE BİR KEZ DAHA DÜNYA ŞAMPİYONU ...

VIERSEN (Germany)

Haber tarihi: 13 March 2022 Sunday
Bu Haberi Paylaşın

      10 - 13 Mart 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Viersen şehrinde düzenlenen 3 Bant Milli Takımlar Dünya Şampiyonası bugün sona erdi.16 takımın katıldığı bu turnuvada ülkemizi  milli sporcularımızdan Tayfun Taşdemir ve Mehmet Can Çapak temsil etti.
      Taşdemir ve Çapak ikilisi, grup maçlarından iki galibiyet bir beraberlik alarak, çeyrek finale yükseldi.Çeyrek Finalde Danimarka’lı rakipleri Dion NELIN ve Jacopile SORENSEN ile eşleşen milli takımımız iki maçıda kazanarak yarı finale çıkmaya hak kazandılar.İspanyol rakipleri Daniel SANCHEZ ve Rubern LEGAZPI ile heyecan dolu geçen yarı final maçında Taşdemir ve Çapak rakiplerine fark atarak finale isimlerini yazdırmayı başardılar. Finalde Kolombiya'lı rakipleri Pedro GONZALEZ ve Huberney CATANO ile  eşleşen milli takımımız rakiplerini yenerek bir kez daha ülkemizi dünya şampiyonluğuna taşıdılar.
      Bizlere ve ülkemize bu gururu yaşattıkları için milli sporcularımız Tayfun TAŞDEMİR ve Mehmet Can ÇAPAK'a teşekkür eder, başarılarının devamnı dileriz.

3 Bant Milli Takımlar Dünya Şampiyonası sıralaması;
1. TÜRKİYE
2.KOLOMBİYA
3.ALMANYA
3.İSPANYA