CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

TÜRKİYE 8 TOP BİLARDO ŞAMPİYONASI HAKKINDA!!

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası başvuruları sona ermiştir.

Haber tarihi: 06 February 2018 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

Sporcuların Dikkatine!!

Türkiye Şampiyonası başvuruları kapanmış olup, Başvuru listeleri portal.bilardo.gov.tr adresinde yayınlanmıştır. Lütfen listeleri kontrol ederek herhangi bir eksiklik olması durumunda ([email protected]) adresine mail atarak iletişime geçin. Yıldız Kadınlar kategorisinde yeterli sayı bulunmamasından dolayı Yıldız Erkekler U17 kategorisine dahil edilmişlerdir. Yıldız Kadınlar turnuva başlangıç tarihleri aynı olacaktır.

Erkekler kategorisine başvuru yapıp ödeme yapmayan sporcuların en geç 08 Şubat Perşembe günü saat 18.00'e kadar ödeme yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek listede yer alan sporcular turnuvaya davet edilecek olup bu sporcuların başvuruları 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat: 18.00'e kadar devam edecektir. Yapılan son kontrollerin ardından tüm kategorilerin kura çekimi 12 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. Maç günleri, Saatleri ve Turnuva tablosu ertesi gün yayınlanacaktır.

Ayrıca başvuru yaptığı halde turnuvaya gelemeyeceğini federasyonumuza bildirmeyen sporcular hakkında ceza işlem uygulanacaktır. Turnuvamızın aksamaması ve sporcularımızın mağdur olmaması için bu konuda hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz.

Tüm bilgiler için: portal.bilardo.gov.tr