CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

TÜRKİYE 3 BANT BİLARDO ŞAMPİYONASI FİNAL ETABI

Şampiyon TURGAY ORAK

Haber tarihi: 30 December 2021 Thursday
Bu Haberi Paylaşın

        28-30 Aralık 2021 tarihleri arasında Gölbaşı Bilardo Federasyonu Tesisimizde düzenlenen ilk 48 sporcunun katıldığı 3 Bant Bilardo Şampiyonası Erkekler final etabı bugün sona erdi.Milli takımın belirlendiği şampiyonada kazanan TURGAY ORAK  oldu.
       Yarı final müsabaklarında eşleşen Yavuz Güngördü ve Turgay Orak bizlere heyecanı yüksek bir yarı final izletti.Turgay ORAK müsabakanın başında 12 sayı çekerek öne geçti, GÜNGÖRDÜ ise çok geçmeden sayıyı eşitlesede 40-33 lük skorla finale adını yazdıran sporcu Turgay ORAK oldu.
       İkinci yarı finalde ise 3. Etap şampiyonu  Tayfun TAŞDEMİR ve 2 Etap şampiyonu  M. Can ÇAPAK  Final müsabakası için kıyasıya mücadele ettiler. Molaya 21-1 skorla geride giren ÇAPAK zorlu mücadele sonunda
40-38 lik skorla finale adını yazdırmayı başardı.    
         Finalde eşleşen Turgay ORAK ve Can ÇAPAK karşılaşması  finale yakışır bir şekilde bitti. Başa baş giden mücadele sonunda Turgay ORAK 40-38 lik bir skorla Final etabının şampiyonu oldu.
 

       Dereceye giren sporculara madalyalarını;Türkiye Bilardo Federasyon Başkanı Ersan ERCAN,TBF As başkanı Ece İmge Yılmaz ve TBF As başkanı Halim DORUK verdi.

Sıralama şu şekildedir;
1.TURGAY ORAK 
2.M. CAN ÇAPAK 
3.TAYFUN TAŞDEMİR
3.YAVUZ GÜNGÖRDÜ
Genel Klasman Sıralması;
1.TAYFUN TAŞDEMİR
2.M. CAN ÇAPAK
3.TURGAY ORAK
4.LÜTFİ ÇENET

Dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, sporcularımızın başarılarının devamını dileriz.