CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Kulüplerarası 1.Lig Türkiye Şampiyonu FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü oldu..

Şampiyon FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü...

Haber tarihi: 29 March 2019 Friday
Bu Haberi Paylaşın

25-28 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul'da Bilardo Max Salonunda yapılan ve 24 Bilardo spor kulübünün kıyasıya mücadele ettiği Kulüplerarası 1.Lig Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Son derece heyecanlı müsabakaların yaşandığı şampiyonada, Çeyrek finale; FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü., Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü., Modi Spor Kulübü., Cadde Bilardo Spor Kulübü., Mecidiyeköy Spor Kulübü. , Gündüz Spor Kulübü., Karşıyaka Spor Kulübü. ve Diyarbakır Bilardo Spor Kulübü kalmış, yarı finalde ise FBN Tekstil Bialrdo Spor Kulübü, Cadde Bilardo Spor Kulübünü, Diyarbakır Bilardo Spor Kulübü ise Mecidiyeköy Spor Kulübünü mağlup ederek finalde karşılaşmış ve Şampiyonluğu göğüsleyen FBN Bilardo Spor Kulübü olmuştur.

Bu sonuçlara göre ise FBN Tekstil Bilardo Spor Kulübü, Diyarbakır Bilardo Spor Kulübü ve Mecidiyeköy Spor Kulübü 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Portekiz/Porto'da yapılacak olan "Kulüpler 3 Bant Avrupa Şampiyonası Eleme ve Final Müsabakaları"nda ülkemizi temsil hakkı elde etmişlerdir.

Dereceye giren Kulüpler ve sporcularını kutlar, Avrupa Şampiyonası yolunda başarılar dileriz.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı

Haber Fotoğrafları