CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Gaziantepspor'da İmza Günü

Gaziantepspor Bilardo takımı oyuncuları dün Celal Doğan Tesisleri’nde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’inde katılımıyla resmi olarak imzaladı.

Haber tarihi: 20 October 2015 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantepspor Kulübü yöneticisi Mehmet İhsan Güney,’in katılımlarıyla gerçekleşen imza töreninde Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu, Frederic Caudron, Gökhan Salman, Hakan Adıgüzel ve Can Çapak kendilerini Gaziantepsporlu yapan sözleşmelere imza attılar.

Gaziantepsor As Başkanı Bülent Konca ve Transfer Komitesi üyesi Mehmet İhsan Güney’in önderliğinde kurulan 7 kişilik Gaziantepspor Bilardo takımı dün gerçekleştirilen imza töreni ila basına tanıtıldı.  Bilardo’nun Messi’si diye adlandırılan Gaudron Frederic’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde 3 bant bilardo şampiyonasında dünya şampiyonu olarak Gaziantep’e gelen Murat Naci Çoklu, Bülent Gürer, Can Çapak, Tayfun Taşdemir, Gökhan Salman ve Bülent Gürer imza esnasında büyük heyecan yaşadılar. 

CAUDRON FREDERiC

AVRUPA’DA KOLAY DEĞİL

Geçen yıl şampiyon takımdan ayrıldım. Boştaydım ve benim için büyük bir şans oldu. Kazanabilecek seviyeye sahip bir takım. Avrupa Kupası’nı kazanmak içinde büyük bir fırsat. Sportif açıdanda çok avantajlı bir durumdayız. Takımın kalitesi, İstanbul’dan buraya gelmem hepimizin bir arada olması. Takımın bunu istemesi. Ropörtajın olması, burda toplu bir araya gelmemiz bunlar kolay şeyler değil. Avrupa’da böyle şeyler kolay olmuyor.  Takımın kalitesini buradan anlıyoruz. Hep birlikte bizi bir arada getirmeleri ve imza töreni olması pozitif enerjiyi daha baştan bize verdiler. Onun için herşeyin daha güzel olacağını düşünüyorum. 

MURAT NACİ ÇOKLU

İNŞALLAH DEVAMI GELİR

3 bant son dünya şampiyonasında finalde rakibine büyük fark atarak kupayı kaldıran Murat Naci Çoklu böyle bir turnuvuda kupayı kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek;  Dünya Kupası’nı kazandım. İstanbul’daki 5. etabını kazandım. İnsanlarda çok şey bekliyordu benden uzun zamandır. Biraz geç geldi. 11 sene önce Avrupa şampiyonluğu almıştım. 11 sene sonra böyle dünya kupasını kaldırdım. Arada tabiki bir kaç turnuvada şampiyon olmuştum. Uzun zaman olmuştu. Organizasyon çok iyidi turnuvada. Herşey çok yolundaydı. Yarı final maçım çok zor geçti. Finali iyi oynadım zaten. Rakibimin pek şansı kalmadı zaten. Turnuvayı genel konuşursak kazanmak kolay bir iş değil. 11 senede böyle büyük turnuvada 2-3 kupa kaldırmışız. İnşallah bunun devamıda gelir.

HEDEF AVRUPA ŞAMPiYONLUĞU

Dünya Şampiyonu olarak ülkemize ve Gaziantep’e büyük gurur yaşatan Çoklu Gaziantepspor forması giyecek olmaktan dolayı şimdiden büyük bir heyecan yaşadığını belirterek; Tayfun Taşdemir ile daha önce bir çok takımda oynadık. Bahçelievler’den buraya transfer olduk. Frederic Coudron ve Tayfun kendini ispatlamış oyuncular. Diğer takım arkadaşlarımda dünya oyuncuları. Dolayısıyla iyi bir takım kuruldu ve Avrupa Şampiyonluğu bekliyorum. İyi oyuncu olmalarının yanı sıra iyi kişilikli insanlarla aynı takımdayız. Böyle oluncada takım ruhunu yansıtıcağımızı düşünüyorum.” dedi.

HERŞEY GAZiANTEPSPOR iÇiN

Gaziantepspor As Başkanı Bülent Konca ve Mehmet İhsan Güney böyle bir ekibi Gaziantepspor çatısı altında kurmuş olmaktan dolayı büyük gurur duyduklarını söylediler. Murat Naci Çoklu’nun kazandığı Dünya Kupası ile imza töreninin daha farklı bir havaya büründüğünü ifade eden Konca ve Güney; “ Gaziantepspor adını her alanda duyurmak için düğmeye bastık. Başkan İbrahim Kızıl’ında onayıyla böyle bir takım kurmaya karar verdik. Uzun zaman uğraştık. Bu şampiyonları aynı takımda toplamak kolay olmadı. Sonuç olarak Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kupalarına her turnuvada aday bir ekip oluşturduk.  Hepsi birbirinden kaliteli isimler. Böyle bir takıma sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak az. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Türkiye Bilardo Federasyonu olarak yeni kurulan takımımıza başarılar diler, Gaziantep Spor Kulübüne ve Sayın Başkan İbrahim Kızıl'a teşekkür ederiz.

Haber Fotoğrafları