CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Dünya Kupası Türkiye Elemeleri Hakkında

Bursa'da düzenlenecek Dünya Kupası için Türkiye Ön Eleme müsabakaları 23-24 Ocak Tarihleri arasında İstanbul Maltepe Platinum Bilardo Salonunda oynanacaktır.

Haber tarihi: 12 January 2016 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

01-07 Şubat tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek 3 Bant Bilardo Dünya Kupasına katılacak sporcularımız için ülkemize verilen kontenjan ve yapılacak ön eleme katılım şartları belirlendi. Dün itibariyle ülkemize verilen yeni kontenjana Göre;

UMB Klasmanında 5 puan ve üzeri puanı olan ve Türkiye Dinamik Genel Klasman'da ilk 32 de yer alan sporcular ile 2015 yılı Bayanlar ve Gençler şampiyonları 100 Euro giriş ücretini ödeyerek direkt ana turnuvadan başlama hakkına sahip olacaklardır.

Türkiye Elemeleri 23-24 Ocak tarihlerinde İstanbul Maltepe Platinum Bilardo Salonunda oynanacak olup, bu turnuva sonucunda ilk 20'ye girecek sporcular Dünya Kupasına katılma hakkı kazanacaklardır.

Türkiye Elemelerine katılım bedeli 150 TL olup, turnuva sonucunda ilk 20'ye girerek Dünya Kupasına katılma hakkı kazanan sporcularımızın 100 Euro katılım farkı bedelleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Türkiye Elemelerinin Son katılım tarihi 20 Ocak Saat:17:00 olup, turnuva şartnamesi  katılan sporcu sayısına göre belirlenecek ve sizlere duyurulacaktır.

Gruplar belli olmuştur.Turnuvaya katılacak sporcularımıza başarılar dileriz.

Türkiye Elemeleri katılımları internet sitemizden online olarak açılmıştır.




 

ön eleme listesi.pdf  (Boyut: 0.07 MB)
2015 DÜNYA KUPASI ÖN ELEME.pdf  (Boyut: 0.10 MB)
MAÇLAR.pdf  (Boyut: 0.06 MB)
ELEME SIRALAMASI.pdf  (Boyut: 0.19 MB)
FİNAL SIRALAMASI.pdf  (Boyut: 0.13 MB)
FİNAL MAÇLARI.pdf  (Boyut: 0.13 MB)
FİNAL GRUBU GALİPLERİ.pdf  (Boyut: 0.17 MB)
FİNAL GRUBU MAĞLUPLERİ.pdf  (Boyut: 0.17 MB)