CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Batman' da Bilardo Şöleni

28-30 Kasım tarihlerinde Batman Adresim Bilardo' da 3 Bant Bilardo şampiyonası gerçekleşti.

Haber tarihi: 01 December 2014 Monday
Bu Haberi Paylaşın

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere, Hotel Mezopotamya, Hotel İzgi Turhan, Hotel Mesa, Yıldızsan Asansör , Bereket Demir, Demir Petrol , Eksen Hidrolik sponsorluğunda gerçekleşen turnuvaya 11 İlden 64 sporcunun katıldı.

Dereceye giren sporcular ;
1.Erkan Aktı      -Malatya
2.İkbal Torgut     -Elazığ
3.Metin Öztürk   -Elazığ
4.Celal Erdemir  -Elazığ    

Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Batman’daki iş adamlarının katkılarıyla Bahçelievler Divan Caddesinde bulunan Adresim Bilardo Tesisinde düzenlenen Bilardo şampiyonası 3 gün sürdü. Bilardo federasyonuna bağlı 5 hakem görev alırken, turnuvaya katılanlara ücretsiz olarak konaklama tesis edildi.

Bilardo şampiyonası ile ilgili bilgi veren Batman Bilardo İl Temsilcisi Kerim Karaer, “Biz bilardoyu sevdirmek adına Batman’da ve Türkiye’de ilklere imza attık. Yaptığımız bölge turnuvasında yaklaşık 10 ilden bilardocu katıldı. Bu bilardocuların hepsi Batman’a ilgi göstererek katılımda bulundular, Türkiye’de bir ilk daha yaptık, özel bir turnuvada dışarıdan gelen oyunculara ücretsiz konaklama sağladık. Buda Batman için iyi bir şey bütün bu çalışmalarımızı bilardoyu sevdirmek adına yapıyoruz, bilardoyu bir kültür haline getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Haber Fotoğrafları