CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Ayyıldız takma kriterleri yayınlandı.

Sporcularımızın maçlarda milli sporcu olarak göğüslerine AYYILDIZ Arması takması için yeni kriterler getirilmiş ve yayınlanmıştır.

Haber tarihi: 08 December 2014 Monday
Bu Haberi Paylaşın

Buna göre Resmi ve Özel tüm müsabakalarda göğsünde Ayyıldızlı milli takım armasını takabilme kriterleri şu şekildedir;

1- Dünya Şampiyonası veya Dünya Kupası
2- Avrupa Şampiyonası
3- Milli Takımlar Dünya ve Avrupa Şampiyonası
4- Kulüpler Dünya ve Avrupa Şampiyonası' da en az bir defa Şampiyon olmuş ve Ayyıldızlı Bayrağımızı göndere çektirmiş tüm Sporcular Ömür boyu ,

Bunun yanında bir önceki sene yapılan Etaplar sonucu Genel Klasmanda dereceye girerek Milli Takıma seçilen sporcular da , bir sonraki sene yıl boyunca hak elde ettiği branşın şampiyonalarında takmaya hak kazanmışlarlardır.

Gençler Katagorisinde yukarıdaki başarıları sağlamış sporcularımız, 21 yaşının sonuna kadar Gençler Katagorisindeki yapacağı tüm yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda, Milli Takıma hak kazanma zorunluluğu olmaksızın takabilir.

Bu kriterlere uyan sporcularımız aşağıdadır ;

1- Semih SAYGINER
2- Tayfun TAŞDEMİR
3- Adnan YÜKSEL
4- Murat Naci ÇOKLU
5- Lütfi ÇENET
6- Yılmaz ÖZCAN
7- Serdar GÜMÜŞ
8- Hacı Arap YAMAN
9- Eylül KİBAROĞLU
10- Barış CİN
 
Yukarıdaki sporcularımız sporculuk hayatları boyunca ayyıldızlı armayı tüm resmi ve özel turnuvalarda takmaya hak kazanmıştır. Bu sporcularımızın başarılarını sitemizde Milli Gururlarımız sayfasından da inceleyebilirsiniz.

Bunun yanında bir önceki yıl sonunda Genel Klasmanda Milli takımı oluşturan sporcularımız , bir sonraki sene tüm yıl buyunca Ayyıldızlı armamızı takacaktır.

Federasyonumuz kanalıyla kayıt olup Uluslararası Turnuvalarda yarışacak olan tüm sporcularımız arzu ettikleri takdirde “Ay Yıldızlı” arma kullanabileceklerdir.

ÖNEMLİ NOT:  Belirtilen oyuncularımız, ayyıldızlı armamızı sadece hak elde ettiği branşın şampiyonalarında takabilecekleridir.