CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

Antalya 3. Etap Müsabaka Talimatı

3. Etap Antalya 3 Bant Bilardo Şampiyonası Talimatı açıklanmıştır. Açıklamanın detayı aşağıdaki TBF- 2014 YILI ÜÇ BANT DİSİPLİNİ 3. ETAP MÜSABAKA TALİMATI.pdf dosyasında yer almaktadır.

Haber tarihi: 31 October 2014 Friday
Bu Haberi Paylaşın

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU
2014 YILI ÜÇ BANT DİSİPLİNİ
3. ETAP MÜSABAKA TALİMATI


TURNUVA: Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Bilardo Şampiyonası, 3. Etap Müsabakaları, 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında, Antalya Murat Paşa Çağlayan Spor Kompleksinde yapılacaktır.
Bu müsabakalarda 3 Bant disiplininde; Büyükler ve Gençler karşılaşmaları yapılacaktır.
Turnuvaya katılacak sporcular; yasal izinlerini bağlı bulundukları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden alacaklardır.
BÜYÜKLER: Büyükler 3 Bant müsabakaları; 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Büyükler kategorisinde yarışacak sporcuların grup eşleşmeleri sistemi Federasyonun resmi internet sitesinde Haberler sayfasında İlgili turnuva bölümünde açıklanmıştır.
CEZA: Turnuvalara isimlerini yazdırdığı halde mazeretsiz olarak gelmeyen veya ilk maçını oynadıktan sonra turnuvayı terk eden sporcular yıl içinde başka bir ferdi yarışmaya katılamayacaklardır. Aynı sporcular 2015 yılında da 1.etap turnuvasına dâhil edilmeyecektir. Ayrıca 2014 yılı sporcu performansına dahil edilmeyeceklerdir. Hastalık ve ölüm gibi mazeretler belgelendirilmek üzere federasyonca belge üzerinden değerlendirilecektir.  Belge ibraz etmeyen sporcuların mazeretler kabul edilmeyecektir. Bunların dışında mazerete esas başka bir konu kabul edilmeyecektir.
4.ETAP: 1. 2. ve 3. Etaplar sonunda alınan puanlar toplamının sıralama sonuçları 4. etabının 48 sporcusunu belirler. 4.Etap müsabaka talimatı etap öncesinde yayınlanacaktır.

GENÇLER: Gençler müsabakaları; 21-23Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Açık katılımlı olan bu müsabakalara 1994 yılı ve üzeri yıllarda doğumlu sporcular katılabilecektir. Gençler müsabakalarının sistemi sporcu sayısı kesinleşmediğinden büyükler turnuvası başladıktan sonra yapılacak teknik kurul toplantısından sonra açıklanacaktır.

MALİ HÜKÜMLÜKLER: Büyüklerde İlk 32, Gençler ve Bayanlar da ilk 4’e harcırahları Federasyon tarafından ödenecek olup, dereceye giremeyen sporcular; yasal harcırahlarını GSGM. 07.06.2007 tarih ve 2461 sayılı genelgenin 5. maddesi C bendi doğrultusunda, bağlı oldukları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’nin bütçe imkânları dâhilinde alabileceklerdir.
 
Ayrıca; Her sporcu için her ödül bir defaya mahsus olmak kaydı ile 12 sayı çeken sporcu 250TL, 15 sayı çeken sporcu 1000TL,  20 sayı çeken sporcu 10,000TL yüksek seri ödülü kazanacaktır.

YÜRÜRLÜK İLGA: Teknik kurul gerekli olduğu hallerde talimatla ilgili değişiklik yapabilecek, değişiklikleri turnuva salonunda ilan edecektir.
 
            Bu Talimat, 2014 yılı 3. Etap Ferdi 3 BANT Şampiyonası için geçerli tek talimattır.
 
            Bu Talimatta değişiklik yapma yetkisi sadece T.B.F’na aittir.


 

TBF-2014 YILI ÜÇ BANT DİSİPLİNİ 3. ETAP MÜSABAKA TALİMATI  (Boyut: 0.26 MB)