CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

3. ETAP- BODRUM ETAP BAŞVURULARI AÇILMIŞTIR.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap müsabakaları 4-10 Kasım tarihinde Bodrum' da Ersan Resort Hotel'de yapılacak şampiyona başvuruları açılmıştır.

Haber tarihi: 23 September 2016 Friday
Bu Haberi Paylaşın

3. ETAP 4-10 Kasım'da  BODRUM'DA..

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap müsabakaları 4-10 Kasım tarihinde Bodrum' da Ersan Resort Hotel'de yapılacaktır.

Teknik Kurulumuzdan aldığımız ayrıntılı rapor ve 24 Ekim'de yapılacak olan Federasyon Başkanlığı Seçimleri sonunda seçilecek yeni yönetimin düzenleyeceği ilk şampiyona olması nedeniyle, sene başında 256 sporcu olarak duyurduğumuz katılımcı sayısı, 400 sporcu olarak karara bağlanmıştır.

Buna göre; 

4-10 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada, Dinamik Genel Klasman'dan ilk 400 sporcu katılma hakkını elde etmiştir.  Katılmayan sporcuların yerine yine Dinamik Genel Klasman'dan sırasıyla sporcu dahil edilecektir.

Katılım başvuruları açılmıştır. Son katılım tarihi 30 Eylül 2016- Cuma Saat:17:00' ye kadar olup, bu tarihe kadar ilk 400 sporcu başvuları AKTİF , diğer başvurular YEDEK LİSTEYE alınacaktır.

Dinamik Genel Klasmanda ilk 32 sporcu, Kadınlar ve Gençler başvuruları ücretsizdir. 33-400 katılım ücreti 50 TL' dir.

KONAKLAMA ve FIYAT DETAYLARI
 
SPORCULAR İÇİN;
 
Günlük İki Kişilik Oda da Kişi Başı            :  80 TL  ( Alkolsüz Herşey Dahil )
Günlük SINGLE Oda                                : 120 TL ( Alkolsüz Herşey Dahil )
 
EŞ VE MİSAFİRLER İÇİN;
 
Günlük İki Kişilik Oda da Kişi Başı              : 100 TL ( Alkolsüz Herşey Dahil )
Günlük SINGLE Oda                                  : 150 TL ( Alkolsüz Herşey Dahil )
 
Çocuk İndirimi   :  2 yetişkin beraberinde konaklayan bir çocuk 0-12 yaş ücretsiz olarak hesaplanır. 2.çocuk Günlük 50 TL olarak hesaplanır.

Rezervasyon için sporcu direk otel ile bağlantı kuracaktır.. Kesin sporcu listesi belli olduğunda rezervasyon işlemleri başlayacaktır.
 

Bodrum'da görüşmek üzere, esen kalın..

Ersan ERCAN
TBF Başkanı