CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2022 YILI 1. ETAP İL KONTENJANLARI

.

Haber tarihi: 12 January 2022 Wednesday
Bu Haberi Paylaşın

          2021 yılında il şampiyonalarının pandemi etkisi altında oynanmış olması ve kategorilerin birleşmesi sonucu Türkiye Şampiyonası kategorisinden gelen 48 sporcunun il şampiyonası oynayamamış olması nedeni ile illerin zorluk derecesinin objektif olarak değerlendirilebilmesi mümkün değildir. Bu nedenle Yalnızca 1. Etap Türkiye Şampiyonası için kullanılacak kontenjan sistemi aşağıdaki gibidir.

          DGK da ilk 176 sıralama içinde olan sporcular direkt Türkiye Şampiyonasına katılma hakkına sahiptir. Sporcular 2021 yılında il şampiyonası oynadıkları ile göre kontenjanlara dâhil edilmişlerdir. 2021 yılı içinde İl Şampiyonası oynamamış olup ilk 176 içerisinde olan sporcuların kontenjanları ise lisanslarının bulunduğu illere yazılmıştır.
          Kontenjan tablosunda DGK İLK 176 SPORCU SAYISI sütunu ve TOPLAM sütunu DGK ‘da ilk 176 sırada olan sporcuların il şampiyonası oynayıp oynamamalarına göre ya da oynayacakları illere göre değişebilecektir. DGK İLK 176 SPORCU SAYISI sütunu ve TOPLAM sütunu tüm il şampiyonaları kayıtları tamamlandıktan sonra kesinleşecektir.
          Geri kalan 552 kontenjan için DGK’da 177-728 arasında bulunan sporcuların 2021 yılında yapılan il şampiyonalarında oynadıkları il iller değerlendirmeye alınmıştır. 2021 yılı içinde İl Şampiyonası oynamamış olup DGK’da ilk 177-728 içerisinde olan sporcular için herhangi bir ile kontenjan yazılmamış, bu durum nedeniyle oluşan kontenjanlar il kontenjanı sıfır ve bir olan illere 2 kontenjan olacak şekilde dağıtılmıştır. İl Şampiyonası yapılmayacak olan illere herhangi bir kontenjan verilmeyecek ve bu kontenjanlar diğer illere en son İl Şampiyonası Zorluk Derecesi Puanları ışığında puanı en yüksek ilden başlayarak aşağıya doğru dağıtılacaktır.

Detaylar için aşağıdaki dosyayı tıklayınız. 

2022 YILI 1. ETAP İL KONTENJANLARI  (Boyut: 0.22 MB)
İL ŞAMPİYONASI ZORLUK DERECESİ PUANLARI  (Boyut: 0.07 MB)