CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2021 YILI 3 BANT İL ŞAMPİYONALARI

.

Haber tarihi: 31 August 2021 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

          Federasyonumuzun 2021 yılı faaliyet programında yer alan İl Şampiyonaları Müsabakaları 06-26 Eylül 2021 tarihleri arasında 81 ilde yapılacaktır.

          Turnuva başvuruları internet üzerinden http://ilturnuva.bilardo.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvurular tüm iller için 30 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak ve İl şampiyonası başlangıç tarihinden 2 gün önce saat 23.59 da sona erecektir. Örnek: 08 Eylül 2021 tarihinde başlayacak il şampiyonası başvuruları 05 Eylül 2021 saat 23.59 da sona erecektir. Başvuru tarihleri bittikten sonra hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.
 
           Pandemi şartlarına özel olmak kaydıyla tüm sporcular ilk maçına başlamadan önce aşağıda belirtilen belgelerden birinin A4 kâğıdına alınmış bir çıktısını hakeme teslim edecek, ilgili belgeyi sunmayan sporcular turnuvaya alınmayacaktır. Tüm belgeler İl Temsilcileri tarafından toplanarak Federasyona gönderilecektir.

          1. Marka fark etmeksizin en az 2 doz Covid-19 aşısı olduğunu gösteren aşı kartı,
          2. Covid-19 geçirmiş olup izolasyon süresini tamamladığına dair HES(Hayat Eve Sığar) Uygulaması görüntüsü,
          3. Covid-19 hastalığı geçirmemiş ve herhangi bir nedenle 2 doz aşı olmamış ya da olamamış sporcuların ilk maçından önceki son 48 saat içerisinde yapılmış ve negatif sonuçlanmış PCR testi. Daha önce yapılmış PCR testi geçerli olmayacaktır.
          4. Müsabakalar seyircili oynanabilecek, ancak 6 Eylülde başlayacak olan İçişleri Bakanlığı Covid-19 genelgesi kapsamında seyircilerden de yukarıda belirtilen şartları sağlamaları istenecektir.
Hakemler için de bahsi geçen şartlar sağlanması istenecek ve bunun kontrolü TBF Merkez Hakem Kurulu tarafından sağlanacaktır.

          Diğer detaylar için lütfen müsabaka talimatını inceleyiniz.

MÜSABAKA TALİMATI  (Boyut: 0.24 MB)