CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2021 LİSANS ve VİZE SİSTEMİ

1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yeni Lisans sitemine geçilecektir.

Haber tarihi: 01 January 2021 Friday
Bu Haberi Paylaşın

2021 LİSANS İŞLEMLERİ HAKKINDA;

Değerli bilardoseverler;

Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından getirilen e-lisans sistemi ile birlikte tüm spor federasyonlarında lisanslar artık İl ve İlçe Spor Müdürlükleri tarafından verilmeye başlanıyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu olarak sezonumuz 1 Ocak- 31 Aralık tarihleri arasında olup, 4 Ocak Pazartesi tarihinden itibaren yeni lisanslarımız geçerli olacaktır.

Lisans almak isteyen sporcularımız lisans vize ücretini Federasyonumuz hesabına yatırarak bağlı bulunduğu İl Müdürlüğüne giderek işlemleri gerçekleştireceklerdir.

* Lisans vize ücreti yıllık 50 TL’dir.

* Kadın ve 18 yaş altı genç sporcularımızdan lisans ücreti alınmayacaktır.

* Lisans vizesini önceden uzun süreli olarak uzatmış olan sporcularımız, uzattıkları sene boyunca vize ücreti ödemeyecektir.

* 2021 yılından itibaren tüm Resmi Türkiye Şampiyonalarında katılım ücreti alınmayacaktır.

LİSANS İŞLEMLERİ SIRASINDA YAPILMASI GEREKENLER;

1- Tüm sporcularımız 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren www.bilardo.gov.tr adresinde ‘’Lisans İşlemleri’’ bölümüne TC KİMLİK numaralarını yazarak küçük bir işlem sonrası ön kayıt olacaklardır.

2- Ekrana gelecek sayfada kredi kartı veya banka havalesi ile ödeme yaptıktan sonra makbuzunun çıktısı ve Kulüp sporcuları için 3 adet, Ferdi sporcular için 2 adet fotoğraf ile birlikte bağlı bulunduğunuz İl Müdürlüklerine giderek lisans işlemlerini yapabileceksiniz.

3- Kadın ve 18 yaş altı Genç sporcularımız ile birlikte vizesini önceden uzun süreli uzatmış sporcularımız için ekranda ‘’Ücretsizdir, Lisans çıkarabilir’’ makbuzu gelecektir. Bu sporcularımız bu makbuzun çıktısını alacaklar ve  İl Müdürlüklerinden ücretsiz olarak lisanslarını çıkarabileceklerdir.

4- Lisans için Sağlık Raporu istenmeyecektir. İl Müdürlüklerinden temin edilecek Lisans Formunda bulunan Sağlık Beyanı kısmının doldurulup imzalanması yeterlidir.

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU