CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2017 YILI 3 BANT 3. ETAP

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap müsabakaları Büyükler, Kadınlar ve Gençler kategorisinde 12-19 Ekim 2017 tarihlerinde Balıkesir ilinde yapılacaktır.

Haber tarihi: 04 July 2017 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

3. Etap 3 Bant Bilardo Şampiyonaları Büyükler, Kadınlar ve Gençler kategorisinde 12-19 Ekim 2017 tarihlerinde Balıkesir ilinde yapılacaktır.

 Kadınlar ve Gençler kategorilerinde katılım açık olacak olup bu kategoriler için Final Etabı niteliği taşıyacaktır.

Büyükler kategorisi toplam 428 sporcu ile yapılacak olup yayınlanmış olan 2. Etap sonu Dinamik Genel Klasmandaki (Şu an yayınlanmış olan Dinamik Genel Klasmana gelebilecek itirazlar için son tarih 15 Temmuz 2017 olup daha sonra yapılacak itirazlar 3. Etap rezerve sporcularını ya da başlangıç sıralamasını etkilemeyecektir.) 134 sporcunun yeri rezerve edilecek, diğer katılacak sporcular illere verilen olan il kontenjanlarına göre Eylül ayıda yapılacak olan il şampiyonaları sonuçlarına göre belirlenecektir. Açıklanan il kontenjanları toplam kontenjan olup ilk 134 sıradaki sporcuları da kapsamaktadır. İlk 134 te olup yeri rezerve edilmiş sporculardan il şampiyonası oynamayan olur ise o ilin kontenjanından bu sporcular kadar düşülecektir.

Not: İl Kontenjanları, illerin DGK' daki sporcu sayısı baz alınarak düzenlenmiştir.


Katılım yaptıktan sonra mazeret bildirerek turnuvadan çekilen sporcuların yerine ise yedek sporcu kaydı alınacak olup DGK sıralamasına göre 135. Sporcudan başlamak üzere kontenjana girememiş sporcular turnuvaya dâhil edileceklerdir.
 
İl şampiyonası yapılmayan illere kontenjan verilmeyecek, bu illerdeki sporcular en uygun komşu ildeki il şampiyonasına katılacaklardır. İl şampiyonası yapılmayan illerin kontenjanları 1(Bir) kontenjana sahip illerden il derecelendirme puanları en yüksek olan illere dağıtılacaktır.
 
İl kontenjanları her ilin Dinamik Genel Klasmanda ilk 438 de bulunan sporcu sayısına göre düzenlenmiş olup bu kriterleri sağlamayan illere de 1(bir) kontenjan verilebilmesi amacı ile kontenjanı en yüksek illerden telafi edilmiştir.

İl kontenjanları ve Müsabaka talimatı için ilgili dosyaları inceleyiniz.

 

2017 Yılı 3. Etap İl Kontenjanları  (Boyut: 0.18 MB)
2017 Yılı 3. Etap Müsabaka Talimatı  (Boyut: 0.21 MB)