CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2015 yılı Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası - Ek Kontenjan Hakkında

Değerli Bilardo Camiası; Bilindiği gibi 2015 yılı yeni Türkiye Şampiyonası sistemine uygun olarak 574 kişi ile yapmayı planladığımız 1. Etap müsabakalarına öngörülmesi mümkün olmayan gösterdiğiniz olağanüstü talep nedeniyle, açık katılım için ayrılan kontenjan dakikalar içinde dolmuş ve bu işe gönül vermiş ve yeni yönetimimizin 2015 yılındaki ilk organizasyonunda oynamayı arzu eden ve her türlü planını bunun üzerine kurgulayan pek çok ilden birçok sporcu arkadaşımız turnuvaya kayıt olamamıştır.

Haber tarihi: 28 January 2015 Wednesday
Bu Haberi Paylaşın

EK KONTENJANLAR HAKKINDA

Değerli Bilardo Camiası;

Bilindiği gibi 2015 yılı yeni Türkiye Şampiyonası sistemine uygun olarak 574 kişi ile yapmayı planladığımız 1. Etap müsabakalarına öngörülmesi mümkün olmayan gösterdiğiniz olağanüstü talep nedeniyle, açık katılım için ayrılan kontenjan dakikalar içinde dolmuş ve bu işe gönül vermiş ve yeni yönetimimizin 2015 yılındaki ilk organizasyonunda oynamayı arzu eden ve her türlü planını bunun üzerine kurgulayan pek çok ilden birçok sporcu arkadaşımız turnuvaya kayıt olamamıştır.

Bu olağanüstü talep karşısında Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bizlerin, bir nevi güvenoyu niteliğindeki gösterilen bu teveccühe kayıtsız kalması mümkün olmamıştır.

Yalnızca 1.Etap turnuvasında geçerli olmak üzere;
Turnuva kontenjanı dışarıda kalan ve kayıt olamayan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunu, il temsilcilerine verilecek olan ilave 184 kişilik kontenjan ile, seans ve hakem sayılarını da arttırmak suretiyle Turnuvamıza dahil etme kararı almış bulunmaktayız.

Ek 184 kişilik kontenjan, İl temsilcilerimiz vasıtasıyla federasyonumuza bildirilecek, kayıt ve ödeme işlemleri manuel olarak yapılacaktır. Bu konu ile ilgili Yönetim Kurulu Üyemiz Ümit ÖZKUL ve Teknik Kurul Başkanımız Melih TURAN görevlendirilmiştir.

Turnuvamız yine aynı tarihlerde oynanacak ve turnuva detayları, katılımlar sona erdiğinde sizlere duyurulacaktır.
Bir kez daha hatırlatmak isterim ki;
Sizlere daha önce duyurulan “Dinamik Türkiye Klasmanı” sistemi, 2. ve 3. Etap müsabakaları ve Final Etabı turnuvası, daha önce ilan edilen katılımcı sayılarına harfiyen uyulmak suretiyle tamamlanacaktır.
Bu konuyla ilgili, 2015 yılında uygulanacak olan sisteme dair tek değişiklik, 1. Etap müsabakalarındaki katılımcı sayısına aittir.

Göstermiş olduğunuz büyük ilgi için hepinize tekrar teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ecz. Ersan Ercan
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı