CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2014 Türkiye 3 Bant Yükselme Ligi Play-Off Şampiyonu GÖLCÜK BELEDİYESPOR

2014 Türkiye Kulüplerarası 3 Bant Bilardo Yükselme Ligi Play-Off müsabakaları 4-7 Aralık tarihlerinde Samsun' da yapıldı.

Haber tarihi: 07 December 2014 Sunday
Bu Haberi Paylaşın

Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 7 grup birincisi ve grubunda ikinci olanların en iyisi; 8 takım ile eleme turuna gidildi.
Eleme turuna kalan takımlar;
1 GÖLCÜK BELEDİYE SPOR KULÜBÜ
2 MODİ SPOR KULÜBÜ
3 ESKİŞEHİR BRİÇ SPOR KULÜBÜ
4 YENİDOĞAN SPOR KULÜBÜ
5 ESKİŞEHİR ADALAR SPOR KULÜBÜ
6 SSK GÖĞÜS HASTANESİ SPOR KULÜBÜ
7 ARMONİ SPOR KULÜBÜ
8 EREK SPOR KULÜBÜ
Takımlar arasında eşleşmeler;
GÖLCÜK BELEDİYE SPOR KULÜBÜ-EREK SPOR KULÜBÜ
MODİ SPOR KULÜBÜ-ARMONİ SPOR KULÜBÜ
ESKİŞEHİR BRİÇ SPOR KULÜBÜ-SSK GÖĞÜS HASTANESİ SPOR KULÜBÜ
YENİDOĞAN SPOR KULÜBÜ-ESKİŞEHİR ADALAR SPOR KULÜBÜ
 
Yapılan takım müsabakaları sonucunda; Gölcük Belediye Spor Kulübü, Modi Spor Kulübü, Eskişehir Briç Spor Kulübü ve Yenidoğan Spor Kulübü çeyrek finale isimlerini yazdıran takımlar oldular.
Gölcük Belediye Spor Kulübü, Yenidoğan Spor Kulübü ile Eskişehir Briç Spor Kulübü ise Modi Spor Kulübü karşılaştılar.
Karşılaşmalar sonucunda Gölcük Belediye Spor Kulübü, Yenidoğan Spor Kulübünü dört maçın üçünde galip birinde berabere kalarak 7-1 kazanarak finale ismini yazdıran ilk takım oldu.

Diğer karşılaşmalarda Eskişehir Briç Spor Kulübü, Modi Spor Kulübü karşında tutunamayarak müsabakayı dört müsabakanın ikisini alıp birinde kaybedince Berkay KARAKURT-Abdullah ÇİÇEK maçında isteka sayısının fazlalığı nedeni ile müsabakanın bitirilmesine gerek duyulmadan Modi Spor Kulübü finale ismini yazdıran ikinci takım olarak Gölcük Belediye Spor Kulübünün rakibi oldu.

Final müsabakası çetin maçlara sahne oldu.

Çetin geçen maçlar sonucunda, Finalde Gölcük Belediye Spor Kulübü ve Modi Spor Kulübü karşılaştı. Gölcük Belediye Spor Kulübünün ve Modi Spor Kulübü ile yaptığı maçlar hafızlardan çıkmayacak güzellikteydi. Yapılan karşılaşmalar sonucunda Gölcük Belediye Spor Kulübü, Modi Spor Kulübünü;
1.Masada Muammer RAHMET-Gürel KARAKURT’u 21 istekada 30-23 yenerek 2 puanı Gölcük Belediye Spor Kulübünü hanesine yazdırdı.
2.Masada Şemsettin AZİMLİ ile Ömer KARAKURT karşılaşmış olup, AZİMLİ, KARAKURT’u 30 istekada 30 çekerek rakibi ise 26 sayıda kalarak 2 puanı yine Gölcük Belediye Spor Kulübünü hanesine yazdırmıştır. Bu maçta Şemsettin AZİMLİ tek istekada 12 sayı, akabinde rakibi Ömer KARAKURT 9 sayı çekerek maça heyecan kattı.
3.Masada ise Dünya Gençler Üçücüsü Berkay KARAKURT, Yaşlı Kurt Mülazım GÜLER’i 23 istekada 30 çekerek Modi Spor Kulübü adına 2 puan alarak durumu 4-2’ye getirdi.
4.Masada oynan maçın önemi son derece önem kazanmıştır. Modi Spor Kulübü sporcusu Nurettin KARAKURT 37 istekada 26 sayı önde olmasına rağmen rakibi Barış TAŞDEMİR 37’inci istekasında 1 çekerek genel ortalama da önde olan takım   Gölcük Belediye Spor Kulübü olduğundan hakem MHK tarafından maç bitirildi ve Gölcük Belediye Spor Kulübü turnuvanın ŞAMPİYONU ilan edildi.Turnuva sonunda;

NOTAKIM ADIT.SAYIT.ELGEN.ORT.EYSMP
1GÖLCÜK BELEDİYE SPOR KULÜBÜ1101110,9909126
2MODİ SPOR KULÜBÜ1051110,945994
3ESKİŞEHİR BRİÇ SPOR KULÜBÜ1001090,917462
4YENİDOĞAN SPOR KULÜBÜ801090,733970
Takımların ilk dördünün sıralaması gerçekleşmiştir.
 

Haber Fotoğrafları