CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2.KADEME ANTRENÖRLERİN DİKKATİNE !

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ DUYURUSU

Haber tarihi: 17 December 2020 Thursday
Bu Haberi Paylaşın

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından 26 ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde ZOOM programı üzerinden iki farklı  Antrenör Gelişim Semineri düzenlenecektir.

2.Kademe Antrenörlerimizin 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kurslarına katılabilmeleri için söz konusu seminerlere katılması gerekmektedir.

İki seminere katılım ve başvuru ayrı ayrı yapılacaktır.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılacaktır.

E-devlet arama motorundan spor bilgi sistemine geçiş, sonra spor elemanı, sonrasında ise seminer başvuru bölümüne girip Federasyonumuz adına kayıtlı seminerlere kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Zoom programı üzerinde tüm katılımcıların kendi isim ve soyisimleri ile katılım ve derslerin takibi zorunludur. Aksi takdirde katılım listesinde kimlik isimlerini kullanmayanların seminere katılımları onaylanmayacaktır. Seminer öncesi  tüm katılımcılara program linki kısa mesaj (sms) ile gönderilecektir. Kayıt esnasında cep telefonu numaralarınızın doğru girildiğinden emin olmanız önemlidir.

Katılımcılara seminer sonrasında fiziki belge gönderilmeyecektir. E-devlet üzerinden seminere iştirakınız belgelenecek ve spor bilgi sistemi üzerinden görünecektir.

Seminer için  katılım ücreti alınmayacaktır.

Seminer başvurusu için son gün 25 Aralık 2020 saat :14.00 'dür

Bilgilerinize önemle duyurulur.