CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursları

2019 yılı içerisinde düzenlenecek Antrenör Yetiştirme Kursları

Haber tarihi: 08 August 2019 Thursday
Bu Haberi Paylaşın


2. KADEME ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSLARI HAKKINDA DUYURU;

Bilindiği üzere;

Salonlarımızın antrenör tahsisi konusunda aynı ilden 2. Kademe zorunluluğu getirilmesinden sonra birçok salonumuzda bu konuda sıkıntılar yaşamaktayız.

Bilardo Federasyonu olarak birkaç ay önce Genel Müdürlüğümüzün Eğitim Dairesi Başkanlığına yazı ile bu durumu bildirdik. Gelen cevap doğrultusunda 1. Kademe antrenör bulunduran salonlarımıza 2019 yılı sonuna kadar süre aldık ve bu süre zarfında 2. Kademe kurslarına katılarak belgelerini tamamlamaları sözünü verdik.

Bu sene Mersin'de 2. Kademe kursumuz geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Bunun yanında doğu bölgemizdeki salonlarımızın ve antrenörlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere 21 Ekim- 5 Kasım tarihlerinde Van' da 2. Kademe Antrenör kursunu açmaktayız.

Son olarak,  bugün Eğitim Dairesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kasım ayında İstanbul'da yine 2. Kademe Kursu için söz aldık. Bunun yanında 1. Kademe Antrenör kursları da 2019 yılı sonuna kadar Edirne'de açılacaktır.

Sevgili Salon Sahiplerimiz ve Antrenörlerimiz;

Yıllar içinde açtığımız 2. Kademe antrenör kurslarına talep oldukça az gelmiş ve bazılarını iptal etmek zorunda kalmıştık. Bu durum da bizleri önümüzdeki açılması planlanan kurslar için zor duruma düşürmektedir.

Ekim ve Kasım aylarında VAN ve İSTANBUL'da açılacak 2. Kademe Antrenör Yetiştirme 
Kursları salonlarımız ve antrenörlerimiz için çok büyük önem taşımaktadır.

Tüm antrenör ve salon sahiplerimizin bu konuya hassasiyet ile yaklaşmalarını bekler, başarılı çalışmalar dileriz.

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU