CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2. Etap Müsabakaları BAŞVURULARI AÇILDI.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap Müsabakaları 02-10 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya- ÜRGÜP' te düzenlenecektir.

Haber tarihi: 22 March 2016 Tuesday
Bu Haberi Paylaşın

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap Müsabakaları 02-10 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya- ÜRGÜP' te düzenlenecektir.

*  2. Etap müsabakaları ERKEKLER-KADINLAR ve GENÇLER kategorilerinde düzenlenecektir.

*  Ürgüp Spor Salonunda düzenlenecek şampiyona açık katılımlı (Open) olarak yapılacaktır.

*  Katılım başvuruları bugünden itibaren sitemizden online yapılabilir. 

*  Katılım ücreti, aynen 1.Etapta olduğu gibi, OCAK Ayındaki 2016 İl Birinciliklerine katılan sporcular için 50 TL, katılmayanlar için 100 TL dir.

*  Kadınlar- Gençler ve Dinamik Türkiye Klasmanında yer alan 32 sporcunun başvuruları ücretsizdir.

*  Son Kayıt Tarihi: 30 MART 2016


*  1. Etap müsabakalarına kayıt yaptırarak mazeretsiz gelmeyen ve ilk maçına çıktığı halde mazeretsiz olarak 2. maçına çıkmayan sporcular, bu turnuvaya kayıt yaptıramazlar.

*  Konaklamalar için turnuvanın yapılacağı Spor Salonuna yakın oteller ile görüşmeler yapılmaktadır. Yarım Pansiyon  (Sabah kahvaltısı+Akşam Yemeği)  65 TL 'ye anlaşma sağlanacaktır. Rezervasyonlar sporcu ve otel arasında gerçekleşecektir. Otel seçimi ve rezervasyonlar sporcunun insiyatifinde ve sorumluluğundadır. Bu konuda otel isimleri ve detaylı bilgiler yakında sizlere duyurulacaktır.


NOT: Türkiye Bilardo Federasyonu, bu turnuva ile ilgili ön görülmesi güç bir katılım talebi ile karşılaşması durumunda (masa, gün, konaklama vs. gibi konular göze alındığında) , başvuru süresini ilan edilen tarihten daha önce kapatma hakkını saklı tutar.

Bu nedenle katılım konusunda tereddüt taşımayan sporcularımızın bir an önce başvurularını yapmalarını tavsiye ederiz.