CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2. ETAP BAŞVURULARI AÇILDI

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap-Antalya başvuruları 30 Mart CUMA günü Saat: 14:00' de açılacaktır.

Haber tarihi: 28 March 2018 Wednesday
Bu Haberi Paylaşın


2.ETAP BAŞVURULARI HAKKINDA

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap-Antalya başvuruları 30 Mart CUMA günü Saat: 14:00' de açılmıştır.
Şampiyona 16 masada 16 gün boyunca ve 1178 sporcu ile oynanacaktır. Kadınlar ve Gençler de katılım sınırlaması yoktur.

Başvuru sırasında yoğunluk durumuna göre 800 başvuruya ulaşıldığında sistem geçici olarak kapatılacak ve yedeğe alınacaktır. Dinamik Genel Klasmana göre İLK 400 SPORCU öncelikli olmak üzere sırasıyla sporcu turnuvaya dahil edilecektir. ( İlk 400 sporcu da Cuma günü başvurularını yapacaklardır)

Başvuru sırasında sıralama kolaylığı olması açısında Dinamik Genel Klasman sıranız sorulacaktır. Lütfen başvuru yapmadan önce DGK Sıralamanızı önceden kontrol ediniz.

Geçtiğimiz şampiyonalarda olduğu gibi her tur 1 gün oynanacaktır.

Katılım ücreti 100 TL dir. Kadınlar, Gençler ve DGK'da ilk 32 sporcu için ücretsizdir.


Ödeme işlemlerini yapmamış olan sporcular için son ödeme tarihi 05 Nisan Perşembe saat 17.00 dir. DGK da İlk 400 derecede yer alıp yedek olarak kaydedilmiş sporcuların kayıtları ödeme bekleniyor şekline çevirilmiştir. Belirtilen tarihe kadar ödeme yapmayan sporcuların başvuruları iptal edilecek ve yedek olarak kaydedilen sporcular için ödeme açılacaktır. Yedek olarak kaydedilen sporcuların kendisine sıra gelmesi halinde kayıtları yedekten ödeme bekleniyor haline çevrilecek ve 06 Nisan Cuma günü saat 17.00 a kadar ödemelerini yapacaklardır. Bu süre içerisinde ödemesini yapmayan sporcuların başvuruları iptal edilecektir.


Konaklamalarda ana otelimiz şampiyonanın düzenleneceği Bosphorus Otel'dir. Rezervasyonlarda doluluk oranına göre yan otel olan Jadore Otel'e yönlendirilecektir. Bu otelde kalan tüm sporcularımız da 2 otelden aynı oranda faydalanacak ve iki otel arasında sürekli servis olacaktır.

Konaklama bedeli Alkolsüz Herşey Dahil İki Kişilik Odada Tek Kişi 120 TL dir. Bu fiyat yaz sezonu fiyatıdır ve otel ile tüm pazarlıklar yapılarak belirlenmiştir. Rezervasyonlar Federasyonumuz tarafından koordine edilecek olup, konaklama ücretleri ve fatura işlemleri sporcu ile otel arasında direk olarak giriş sırasında yapılacaktır.
Planlamalarımıza göre bu etapta konaklama sıkıntısı yaşamayacağımızı öngörmekteyiz. Bu nedenle aşağıdaki maddeleri dikkatle okuyarak rezervasyonları zamanında yapmanız rica olunur. ( Rezervasyonlar gruplar açıklandıktan sonra yapılacaktır)

KONAKLAMA FİYATLARI;

İKİ KİŞİLİK ODA’DA KİŞİ BAŞI: 120,00 TL
ÜÇ KİŞİLİK ODA’DA KİŞİ BAŞI: 108,00 TL
TEK KİŞİLİK ODA FİYATI: 180,00 TL
------oOo-------


LÜTFEN TÜM MADDELERİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ;

** KONAKLAMALAR 2 OTELDE YAPILACAKTIR.
** REZERVASYONUN TAMAMLANMASI İÇİN SİTEMİZDE YAYINLANACAK OLAN FORMUN EKSİKSİZ DOLDURULUP TARAFIMIZA MAİL OLARAK GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
** REZERVASYON FORMLARINI GÖNDERECEĞİNİZ MAİL ADRESİ [email protected]
** BİLGİ ALMAK İÇİN ARAYABİLECEĞİNİZ CEP TELEFONU NUMARASI 0553 815 02 82
** HAFTA İÇİ 09:30-17:30 SAATLERİ ARASI ARANABİLİR BU SAATLER DIŞINDA TELEFON KAPALI OLACAKTIR.
** REZERVASYON İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 20 NİSAN 2018 TARİHİDİR. BU TARİHTEN SONRA HERHANGİ BİR REZERVASYON ALINMAYACAKTIR.
** OTEL’DE KONAKLAMAYACAK SPORCULAR İÇİN DIŞ KATILIM BEDELİ GÜNLÜK 60,00 TL DİR. DIŞ KATILIMCI SPORCULAR OTEL İMKÂNLARINDAN FAYDALANABİLECEKLERDİR.
** İKİ OTEL ARASI MESAFE 500 METREDİR.
· SPORCU KAYITLARI ÖNCELİKLİDİR. AİLE BİREYLERİ İLE KALMAK İSTEYENLER YAN OTELE YÖNLENDİRİLECEKTİR.
** İLK REZERVASYON BAŞVURULARINDA 2 GÜN KONAKLAMA ZORUNLULUĞU VARDIR SINGLE ODA REZERVASYONU SINIRLIDIR. SİNGLE ODA İÇİN İLK REZERVASYONDA MİNİMUM 3 GECE KONAKLAMA ZORUNLULUĞU VARDIR.
** ORGANİZASYON DURUMUNA GÖRE BELİRLENECEK SAATLERDE İKİ OTEL ARASI SHUTTLE SERVİSİ OLACAKTIR.
** KONAKLAMA KAYITLARININ BAŞLAMA SAATİ 9:30 ODA VERİLİŞ SAATİ ULUSLARARASI OTELCİLİK KURALLARINA GÖRE 14:00’DÜR, OTELİN MÜSAİT OLMASI HALİNDE DAHA ERKEN SAATLERDE ODA TAHSİSİ SAĞLANACAKTIR. SPORCULARIMIZIN OTELE GELİŞ SAATLERİNİ MÜMKÜN MERTEBE BUNA GÖRE AYARLAMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
** ODALARDAN ÇIKIŞ SAATİ 12:00’DİR YENİ GİRİŞ YAPAN SPORCULARIMIZIN ODALARINA BİR AN ÖNCE YERLEŞEBİLMELERİ ADINA BU KURALA UYULMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
** ÇIKIŞ GÜNLERİ ODA KARTLARININ MUTLAKA OTEL RESEPSİYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
** OTELDEN ÇIKIŞ YAPAN SPORCULARIMIZIN OTEL YA DA ORGANİZASYON PERSONELİNİN HABERİ OLMADAN YENİ GİRİŞ YAPACAK SPORCULARA KENDİ ODASINI TAHSİS ETMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. AKSAKLIK YAŞANMAMASI ADINA BU DAVRANIŞLARDAN KAÇINILMASI GEREKMEKTEDİR.
** ODA UZATMASI YAPMAK İSTEYEN SPORCULARIN 12:00’DEN ÖNCE KAYIT MASASINA UĞRAYIP GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.