CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

1. ETAP 3 BANT TÜRKİYE KUPASI

.

Haber tarihi: 15 February 2020 Saturday
Bu Haberi Paylaşın

Gruplar ve maç programı yayınlanmıştr.

13 Şubat 2020 saat 23:59 a kadar yedek sporcu alımı devam edecektir.

Şu andan itibaren yedekten katılan tüm sporcular ÖN-ÖN ELEME TURU yani 15 Şubat tarihinde başlayacaklardır.

İlerleyen turlardan gelemeyeceğini belirten sporcular olduğu takdirde bir önceki turun 1 numaralı seri başı sporcudan başlamak kaydı ile gereken kadar sporcu bir üst tura kaydırılacaktır. Diğer sporcuların maç programı ve gruplarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Turnuvada ilk gün dahil rezerve sporcu uygulaması olacak olup 15 Şubat saat 09:00 ile 09:30 saatleri arasında rezerve sporcu kaydı alınacaktır. Rezerve sporcu sıralaması yapılırken önce yedek olarak kaydolmuş ancak turnuvaya dahi olamamış sporcular değerlendirilecek, Turnuvaya kayıt olmamış sporcular yedeklerden sonra yer alacaklardır.

Diğer detaylar için turnuva talimatını inceleyiniz.

15-29 Şubat MARİTİM OTEL KONAKLAMA BİLGİLERİ;

Lütfen tüm maddeleri dikkatlice okuyunuz..

** KONAKLAMA BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN TELEFON NUMARASI : 0542 682 5095 ( HAFTA İÇİ 09:30-18:00 SAATLERİ ARASINDA ARANABİLİR. REZERVASYONLA İLGİLİ OTEL’İN ARANMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR)

** İLK REZERVASYON BAŞVURULARINDA 2 GÜN KONAKLAMA ZORUNLULUĞU YOKTUR. FAKAT OTEL YÖNETİMİNİN PLANLAMASINI SAĞLIKLI YAPMASI AÇISINDAN MAKSİMUM KALACAĞINIZ GÜN İÇİN REZERVASYON YAPMANIZ TAVSİYE EDİLİR.

** KONAKLAMA KAYITLARININ BAŞLAMA SAATİ 9:00 , ODA VERİLİŞ SAATİ ULUSLARARASI OTELCİLİK KURALLARINA GÖRE 14:00’DÜR. OTELİN MÜSAİT OLMASI HALİNDE DAHA ERKEN SAATLERDE ODA TAHSİSİ SAĞLANACAKTIR. SPORCULARIMIZIN OTELE GELİŞ SAATLERİNİ MÜMKÜN MERTEBE BUNA GÖRE AYARLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

** ODALARDAN ÇIKIŞ SAATİ 12:00’DİR YENİ GİRİŞ YAPAN SPORCULARIMIZIN ODALARINA BİR AN ÖNCE YERLEŞEBİLMELERİ ADINA BU KURALA UYULMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

** ÇIKIŞ GÜNLERİ ODA KARTLARININ MUTLAKA OTEL RESEPSİYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

** OTELDEN ÇIKIŞ YAPAN SPORCULARIMIZIN OTEL YA DA ORGANİZASYON PERSONELİNİN HABERİ OLMADAN YENİ GİRİŞ YAPACAK SPORCULARA KENDİODASINI TAHSİS ETMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. AKSAKLIK YAŞANMAMASI ADINA BU DAVRANIŞLARDAN KAÇINILMASI GEREKMEKTEDİR.

** ODA UZATMASI YAPMAK İSTEYEN SPORCULARIN AKŞAMDAN YA DA ERTESİ GÜN 12:00’DEN ÖNCE KAYIT MASASINA UĞRAYIP GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

** DIŞ KATILIM ÜCRETLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR,DIŞ KATILIM HİZMETİ ALACAK KATILIMCILAR OTELİN KONAKLAMA HARİÇ TÜM İMKÂNLARINDAN YARARLANABİLECEKLERDİR.

** ERKEN ÇIKIŞLARDA KESİNLİKLE PARA İADESİ YAPILMAYACAKTIR.

** KONAKLAMA FİYATLARI;

İKİ KİŞİLİK ODA’DA KİŞİ BAŞI: 195,00 TL ( Alkolsüz Herşey Dahil)
ÜÇ KİŞİLİK ODA’DA KİŞİ BAŞI: 175,00 TL ( Alkolsüz Herşey Dahil)
TEK KİŞİLİK ODA FİYATI: 295,00TL ( Alkolsüz Herşey Dahil)

** OTEL DIŞ KATILIM ÜCRETLERİ; 65 TL

Antalya Havaalanı - Otel Ulaşım 
Antalya Hava Limanı - Maritim Pine Beach Hotel (Türkiye Kupası) / LİMAK ATLANTİS RESORT & HOTEL(Dünya Kupası, Gençler, Kadınlar Avrupa Şampiyonası)

Ece Transfer 
Tel:0507 927 4766

Havalimanı - Otel kişi başı 35 TL

1. ETAP SIRALAMA  (Boyut: 1.15 MB)
GRUPLAR VE MAÇ PROGRAMI  (Boyut: 0.50 MB)Telefonlardan inceleyecek sporcularımızın Excel dosyasında farklı sekmeler olduğuna ve bunun cihazdan cihaza değişmek kaydı ile açılan Excel dosyasının alt ya da üst kısmındaki butonlar ile kontrol edildiğine dikkat etmeleri rica olunur.
MÜSABAKA TALİMATI  (Boyut: 0.14 MB)